'Duurzaam' sc Heerenveen begroet The Green World Company als nieuwe sponsor

13 oktober 2022 12:00

sc Heerenveen mag The Green World Company verwelkomen als nieuwe sponsor. Jesse Pronk vindt dat de club en het familiebedrijf goed bij elkaar passen. "De waarden van ons sluiten naadloos aan bij het familiaire gevoel dat sc Heerenveen uitstraat. Wij willen hier graag onderdeel van uitmaken. Als Fries bedrijf dat zich sterk maakt voor duurzaamheid zijn wij enthousiast om te zien hoe de club zich bezighoudt met een gezonde en groene toekomst."

Green World Company


Pronk ziet dat er een mooie ontwikkeling gaande is bij de Friese club. "Het afgelopen jaar hebben wij vanaf de zijlijn gezien hoe de sfeer en de beleving die Heerenveen zo mooi en vertrouwd maakt weer opleeft na een aantal moeilijke jaren." Voor het bedrijf zijn het positieve voortekenen om zich als sponsor te verbinden aan de nummer zes van de competitie.

"Naast het vermaak van succesvol en mooi voetbal hopen wij dat we nieuwe connecties kunnen ontmoeten en banden met bestaande connecties kunnen versterken", vervolgt Pronk. "Wij hopen dat we duurzame connecties op kunnen doen met bedrijven of partners die aansluiten bij onze visie voor de toekomst. De netwerkmogelijkheden die verbonden zijn aan het sponsorschap bieden hiervoor een uitgelezen kans."