Fotoserie: G-team geniet van grote opkomst en spannende duels

14 maart 2022 15:35

Onder geweldige omstandigheden werkten de G-voetballers van sc Heerenveen zondag speelronde negen af van de Bijzondere Eredivisie. Op een zonovergoten Sportpark Skoatterwâld waren Ajax, FC Groningen en Go Ahead Eagles te gast. Ook zij zullen deze dag niet snel vergeten, vanwege de grote publieke belangstelling.

DSC 6832


Alle ingrediënten voor een fantastische voetbalmiddag waren aanwezig op Sportpark Skoatterwâld: vier fanatieke elftallen, tientallen supporters langs de lijn en een aangenaam lentezonnetje. Nadat de teams onder luid gejuich en applaus het strijdtoneel hadden betreden, werd de bal aan het rollen gebracht.

Spannende wedstrijden
sc Heerenveen wist dat het geen gemakkelijke middag zou gaan worden. Met Ajax, FC Groningen en Go Ahead Eagles trof de gastheer sterke tegenstanders. De Friezen werkten drie spannende wedstrijden af en trokken steeds net aan het kortste eind.

Ondanks de nipte nederlagen beleefden de G-voetballers van trainer Karl van Vleeren een geweldige middag, mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Eisma Media Groep en Spar Woudsend, die voor lunchpakketten had gezorgd.


Naar Leeuwarden
Op zondag 8 mei komt het G-team van sc Heerenveen opnieuw in actie. Dan binden de Friezen in Leeuwarden bij gastheer SC Cambuur de strijd aan met NEC en ADO Den Haag.