'Huisbarbier' wordt sponsor: "Goed geschoren is beter scoren"

04 januari 2023 09:45

sc Heerenveen mag Herenkappers de Vos verwelkomen als nieuwe sponsor. Chris de Vos, eigenaar van de huisbarbier van sc Heerenveen, is trots. Hij heeft niet alleen een vestiging in Heerenveen, maar ook in Gorredijk.

De Vos Klein


"sc Heerenveen heeft altijd een grote rol gespeeld in ons leven. Op de werkvloer als favoriet gespreksonderwerp, maar ook in onze vrije tijd. Geen stadion in Nederland en ver daar buiten is ons onbekend, als sc Heerenveen er speelde waren we erbij", aldus De Vos, die stelt dat zijn kinderen ervoor hebben gezorgd dat hij sponsor is geworden. "Door het enthousiasme van onze zoon en dochter is het vuurtje weer aangewakkerd. Het idee om een skybox te huren voor een bedrijfsuitje was het startsein om als sponsor in te stappen."

Volgens De Vos zijn veel klanten van hem supporter van de Friese trots. "Daarom is het interessant en leuk om ons te verbinden aan Heerenveen", aldus de eigenaar. "Wij hopen op een langdurige samenwerking en dat we maar veel mensen met een Heerenveen-hart mogen begroeten voor een rondje knip- of scheerwerk. Wij zeggen maar zo: goed geschoren is beter scoren!"