JobTrans nieuwe sponsor: “Wij hopen op een spectaculair seizoen”

27 september 2022 10:00

sc Heerenveen mag JobTrans verwelkomen als nieuwe sponsor. Tim Beens, salesmanager van het bedrijf, is blij dat de partijen met elkaar in zee zijn gegaan. “We zijn zelf vaak genoeg in het stadion te vinden en willen ons intern personeel ook die mogelijkheid geven om deze club te bezoeken.”

Jobtrans

 

Het bedrijf heeft in totaal vijf vestigingen in Nederland, waarvan één in Heerenveen. “Wij geven trainingen aan chauffeurs en logistiek personeel. Daarbij maken wij al langer gebruik van het Abe Lenstra stadion. Wij huren daar diverse ruimtes, omdat we in onze vestiging uit ons jasje groeien. We hebben altijd een erg flexibele houding ervaren en zo is het balletje gaan rollen”, aldus Beens, die club omschrijft als ‘een warm bad’.

“We zochten een nuchtere, laagdrempelige club op het hoogste niveau, dicht bij een van onze vestigingen. “Met de twee stoelen die we afgenomen hebben willen we vooral klantrelaties van JobTrans blij maken. Wij hopen op een spectaculair seizoen zodat we een onvergetelijke dag sc Heerenveen kunnen bieden aan onze klanten. Daarnaast zullen we aanwezig zijn op de netwerkevenementen en stellen wij ons natuurlijk open om nieuwe relaties te leren kennen!”