Medigros is ook na tien jaar nog steeds trots op partnerschap

26 oktober 2022 09:24

Medigros blijft sc Heerenveen trouw als partner. De sport en medische groothandel is al tien jaar verbonden aan de Friese Eredivisionist en twijfelde geen moment om een handtekening onder een nieuwe verbintenis te zetten. "Zolang verbonden blijven, kan alleen als je tevreden bent van beide kanten", aldus Jordy Blijham van het bedrijf.

Medigros


"De grootste reden dat wij verlengd hebben, is simpelweg omdat voetbal onze passie is en wij het erg leuk vinden om verbonden te zijn aan sc Heerenveen. Wij leveren alle sportmedische materialen aan de medische staf en alle EHBO-gerelateerde producten aan de gehele organisatie. Daarbij zijn in de loop van de jaren waardevolle samenwerkingen en vriendschappen opgebouwd in het netwerk van de club", aldus Blijham.

De medewerkers, klanten en partners zijn iedere thuiswedstrijd op de tribunes van het Abe Lenstra stadion te vinden. "Wij gebruiken sc Heerenveen als referentiekader en als verbinder met andere partners. Wij hopen de komende jaren nog meer te kunnen profiteren van het netwerk van sc Heerenveen."