Meije Brouwer Koeriersdienst nieuwe sponsor: "Supporter in goede en slechte tijden"

28 oktober 2022 11:36

sc Heerenveen mag Meije Brouwer verwelkomen als sponsor. De ondernemer uit Joure, die een Koeriersdienst heeft, is trots dat hij verbonden is aan zijn lievelingsclub. "Ik hoop op mooi voetbal en veel punten. Daar draait het uiteindelijk allemaal om."

Meije Brouwer

 

"Ik heb altijd al een warm gevoel gehad bij sc Heerenveen", vertelt Brouwer. "Vroeger kwam ik al in het oude stadion, Sportpark Noord aan de J.H. Kruisstraat. Ik ben supporter in goede en in slechte tijden geweest en zal dat ook altijd blijven. Helaas door drukte met mijn eigen koeriersbedrijf en de daarmee samenhangende lange dagen ben ik de laatste jaren minder in het stadion geweest. Nu heb ik gelukkig weer meer tijd om mijn club te steunen. Ook financieel."

Dagelijks rijdt hij langs het Abe Lenstra stadion, iedere keer zorgt het voor een glimlach op zijn gezicht. "Voor mijn bedrijf rijd ik door het gehele land duizenden kilometers Foarút en nu wil ik met onze mooie club ook mei-inoar foarút!", vervolgt Brouwer, die via de OSSH een groter netwerk wil krijgen. "Ik hoop dat ik op een leuke wijze nieuwe contacten kan opdoen."