Nieuwe Mijn Heerenveen-omgeving is live: registreer je nu

06 januari 2022 11:45

Supporters van sc Heerenveen kunnen vanaf donderdag terecht in de nieuwe Mijn Heerenveen-omgeving. Met een persoonlijk Mijn Heerenveen-account beheren fans onder meer hun eigen persoonsgegevens, voorkeuren en (seizoen)kaarten. Voor iedere supporter is het nodig om eenmalig een nieuw account aan te maken: een uitleg vind je hieronder.

30102021285217 FP1 7487


De bestaande Mijn Heerenveen-accounts worden niet meegenomen naar de nieuwe omgeving. Dat betekent dat supporters zich opnieuw, eenmalig moeten registreren en een nieuw account moeten aanmaken. Bij het correct invullen van de gegevens wordt de seizoen- of clubkaart automatisch gekoppeld aan het nieuwe account.

Met het nieuwe Mijn Heerenveen-account krijgen supporters onder meer toegang tot het eveneens vernieuwde ticketingsysteem. Hier hoef je je als supporter niet apart voor aan te melden: het is een onderdeel binnen jouw Mijn Heerenveen. In het nieuwe ticketingsysteem kunnen toegangskaarten worden gekocht, wanneer publiek weer welkom is.

Instructiepagina
Het proces rondom het aanmaken van een nieuw Mijn Heerenveen-account hebben we zo duidelijk en helder mogelijk proberen uit te leggen. Maar het kan gebeuren dat je toch ergens tegenaan loopt. Daarom hebben we een instructiepagina gemaakt, waarin we alles stap voor stap uitleggen.