sc Heerenveen contracteert twaalf spelers voor Bijzondere Eredivisie

29 september 2022 12:00

Het was dinsdagmiddag druk in de perszaal. Twaalf nieuwe voetballers van het G-team werden gepresenteerd. Het zorgde voor gespannen gezichten bij de talenten en grote grijnzen bij de ouders, die allemaal hun camera in de aanslag hadden toen de handtekening gezet werd.

G Team13


In trainingspak van de club mochten ze één voor één hun contract tekenen. Cees Roozemond zette ook zijn handtekening op de eenjarige verbintenis. “Het is een voorrecht om hier bij te zijn. Ik heb echt naar dit moment uitgekeken. Dit zijn de mooiste dagen om directeur te zijn.” Ook Egbert van Hes, van hoofdsponsor Eisma Media Groep, glimlachte van oor tot oor. “Heerenveen is een geweldige club en dit is het bijzonderste team.”

 


Tijdens het persmoment werd duidelijk dat er vooral veel spitsen in de selectie zaten, wat hopelijk betekent dat de wedstrijden spectaculair worden. Zondag 2 oktober staat de eerste speelronde op het programma in de Bijzondere Eredivisie. Op Sportpark Skoatterwâld neemt sc Heerenveen het op tegen Ajax, Cambuur, Excelsior en De Graafschap. De wedstrijden zijn vrij toegankelijk voor publiek. “We gaan sowieso Cambuur verslaan!”, beloofden de nieuwkomers.

 

 

Programma eerste speelronde

L8lkowu9