sc Heerenveen en FRUIT OP JE WERK beginnen vruchtbare samenwerking

12 september 2022 08:50

sc Heerenveen mag FRUIT OP JE WERK verwelkomen als sponsor. Het bedrijf heeft als doel om iedere werkplek ‘gezonder en leuker’ te maken. “Ons concept sluit hiermee naadloos aan op de topsportomgeving van sc Heerenveen”, vertelt Jochem de Koster van het bedrijf.

Fruit Op Je Werk

 

“Met onze verse arbeidsvitaminen, die wekelijks door onze eigen toffe peren op de afgesproken plekken geleverd worden, ondersteunen wij de gezondheid van zowel de spelers als de rest van medewerkers van sc Heerenveen”, vervolgt hij. Het bedrijf heeft kantoren in Moordrecht, Zwolle en Best. “Met een uitgebreid wagenpark, dat steeds meer elektrisch wordt, zijn wij in staat om heel Nederland op een lokale en groene manier van fruit te voorzien. Noord-Nederland is voor ons een regio waar we meer zichtbaar willen zijn, omdat wij denken dat hier nog veel bedrijven zijn die wij kunnen ondersteunen in de vitaliteit.”

De nieuwe sponsor is zelf benaderd door de Eredivisionist. FRUIT OP JE WERK vindt het mooi om de ‘oogappels’ van de club te voorzien in vers fruit. “Zeker in deze tijd is het investeren in de gezondheid van personeel belangrijker dan ooit”, aldus De Koster, die hoopt dat de samenwerking met de club meer nieuwe klanten op gaat leveren. “Met name de organisaties in de sportbranche willen wij laten zien dat een gezonde (werk)omgeving van essentieel belang is.”

31082022299077 FPH3488