sc Heerenveen tekent overeenkomst met PASS Sports Coach Academy

21 juli 2022 14:30

sc Heerenveen heeft een overeenkomst getekend met PASS Sports Coach Academy. Door middel van deze nieuwe samenwerking wil sc Heerenveen meer gaan bijdragen aan de ontwikkeling van de trainers van onze Sportief Partners.

Pass Sports Coaching
V.l.n.r. Christiaan Hageraats, Herman Hazewinkel, Ronny Venema, Marco Neuvel en Gerjan van der Hoogen


Naast het aanbod dat reeds voor de partnerclubs wordt verzorgd, slaat sc Heerenveen met de nieuwe overeenkomst een verdiepingsslag. Marco Neuvel van PASS Sports Coach Academy legt uit wat de samenwerking inhoudt: "PASS Sports Coach Academy verzorgt met medewerking van sc Heerenveen opleidingen, waar wij zowel beginnende als gevorderde jeugdtrainers van onze partnerclubs op praktische wijze verder helpen in hun ontwikkeling. Opleiders en jeugdtrainers van sc Heerenveen zijn betrokken bij de opleiding. Met deze samenwerking hebben sc Heerenveen en PASS Sports Coach Academy de missie om van trainers in Friesland betere coaches te maken."

Ronny Venema, coördinator van de commerciële voetbalschool en amateurpartners: “Als speler van sc Heerenveen heb ik het geluk gehad dat ik heb mogen trainen onder trainers als Foppe de Haan, Henk Heising en Gertjan Verbeek. Trainers die mijns inziens altijd bezig waren met ontwikkeling. Deze trainers staan voor mij aan de basis van de opleidingsvisie van sc Heerenveen. Als ambassadeur is Foppe de Haan verbonden aan VTON en de PASS Sports Coach Academy. Door deze samenwerking zijn wij staat om onze opleidingsvisie te verspreiding in ons achterland en geven wij nog meer inhoud aan onze slogan; Kennis, Binding en Beleving moet leiden tot Ontwikkeling!”