sc Heerenveen verwelkomt FiscFree als sponsor: “Altijd op de tribune gezeten”

05 oktober 2022 09:59

FiscFree heeft zich als sponsor verbonden aan sc Heerenveen. Voor directeur Bob Dijksma is het een mooie mijlpaal. De clubliefde is hem met de paplepel ingegoten. Zijn opa Bob Krikke speelde nog in het eerste elftal van de club met Abe Lenstra en is te zien in de eregalerij 'Honderd Helden van Heerenveen'.

Fiscfree


"Sinds mijn jeugd heb ik altijd op de tribune gezeten bij wedstrijden van sc Heerenveen", aldus Dijksma, die zich met zijn bedrijf gespecialiseerd heeft in secundaire arbeidsvoorwaarden voor bedrijven. "Het bedrijf is landelijk actief, maar het hoofdkantoor staat in Heerenveen. Met ons bedrijf proberen we de ‘Friese’ roots door te laten klinken in onze dienstverlening en daar zijn we met z’n allen trots op. Hoe mooi is het dan om elke thuiswedstrijd op de tribune te zitten?"

Dijksma hoopt op een mooie periode als sponsor van zijn lievelingsclub. "Ik hoop dat mijn bijdrage er mede voor kan zorgen dat we de komende jaren een attractief en succesvol sc Heerenveen kunnen bewonderen in het Abe Lenstra stadion. Met een gezellige sfeer voor, tijdens en na de wedstrijd."

Fiscfree 2