sc Heerenveen verwelkomt KWOOT en DEET

11 augustus 2022 09:56

De OSSH van sc Heerenveen mag weer twee bedrijven verwelkomen. KWOOT communicatie & reclame en DEET met Rianne hebben zich bij de zakenclub gevoegd. Het zijn niet alleen twee bedrijven in communicatie, ze zijn ook nog nauw verbonden door een vader-dochter relatie waarin de liefde voor sc Heerenveen een belangrijke plaats inneemt.

29072022297162 FPH4806


KWOOT
is geen onbekende bij de OSSH. Na een afwezigheid van twee jaar als gevolg van de coronamaatregelen, is het bedrijf uit Dronten weer terug. Eigenaar Koos in ’t Hout: “We hebben het afgelopen voorjaar weer vijf wedstrijden bezocht. De sfeer en beleving in het stadion blijft bijzonder en dus hebben we besloten om weer aan te haken. Clubliefde is moeilijk te omschrijven, dat voel je van binnenuit en is voor iedereen persoonlijk. sc Heerenveen is meer dan ‘zomaar een voetbalclub’, het is het gevoel van nuchterheid, strijden, saamhorigheid, de mouwen opstropen. En dat wil je in het stadion terugzien. Op het veld, maar zeker ook op de tribune en in de relatie met de mensen die bij sc Heerenveen werken.”

Bijzonder aan de terugkeer van KWOOT is dat In ’t Hout de wedstrijden samen met zijn dochter Rianne zal gaan bezoeken. Zij is eigenaar van communicatiebedrijf DEET met Rianne. “sc Heerenveen is mij met de paplepel ingegoten”, legt Rianne in ’t Hout uit. “De keuze voor een zakelijk lidmaatschap van de OSSH is dan ook een logische stap. Ik wil genieten van het voetbal en het sfeertje. Uiteraard ook samen met mijn opdrachtgevers. Ik kijk uit naar mooie belevenissen in het Abe Lenstra stadion en hoop bijzondere momenten te mogen beleven waar we nog lang over na kunnen praten.”