Webwijs blijft sc Heerenveen trouw: "Mooi als je kan bijdragen aan de club"

03 oktober 2022 09:50

Webwijs blijft aan sc Heerenveen verbonden als sponsor. Het bedrijf is gespecialiseerd in webbouw en marketing. Eigenaren Nico de Jong en Boyd Vervat zijn blij met de verlenging. "Het is natuurlijk een van de mooiste clubs van het land. We zijn beiden voetbalgek en winnen zit in ons DNA. Dus we zijn er trots op dat we dit als bedrijf kunnen doen."

Webwijs


Dat het bedrijf sponsor is bij de Friese trots, is geen toeval. "Nico zijn opa heeft nog bij sc Heerenveen gevoetbald, samen met Abe Lenstra. Als jeugdspeler zat hij op de voetbalschool van de club en uiteraard is hij al jaren seizoenkaarthouder", vertelt Vervat, die eerder ook in het OSSH-voetbalteam speelde. De Jong doet dat nog steeds. "Daar hebben we een heleboel ondernemers leren kennen. Dus het is mooi als je zo als bedrijf kan bijdragen aan de club en daar zelf ook van kan meegenieten."

De eigenaren van de Heerenveense onderneming hebben niet getwijfeld of ze zouden verlengen. "We vinden het leuk om in contact te komen met verschillende ondernemers", zegt De Jong. "We gaan vaak mee naar uitwedstrijden voor de support en voor de gezelligheid. Zo ontmoet je ook weer nieuwe mensen. En het is ook erg gaaf om mee te kunnen naar een trainingskamp in het buitenland. Je maakt zo nog eens wat mee! Maar de belangrijkste reden om te sponsoren: We hopen vooral straks mee te kunnen naar de Europese wedstrijden. Daar gaan we voor!"