365VitaalWerken en sc Heerenveen slaan handen ineen

07 december 2023 10:00

sc Heerenveen is een samenwerking aangegaan met 365VitaalWerken. Het bedrijf gaat de voetbalclub helpen om de kennis over een 'vitale levensstijl' over te brengen op het kantoorpersoneel.

365Vitaalwerken


Suzanne de Vries, HR-manager bij de club, is blij dat de partijen met elkaar in zee zijn gegaan. "Aandacht voor een gezonde levensstijl en vitaliteit is vanzelfsprekend bij onze voetballers, echter is dat voor ons kantoorpersoneel net zo goed van belang. Dit begint bij bewustwording. De samenwerking draagt daar door middel van informatievoorziening en de programma’s die zij aanbieden aan bij."

Daniël van de Meulenhof, commercieel directeur van het bedrijf, vult aan: "Wij zijn ervan overtuigd dat we samen kunnen zorgen voor een vitale werkcultuur. Wij zijn deze maatschappelijke samenwerking aangegaan, omdat wij als vitaliteitspartner graag bestaande en nieuwe initiatieven van sc Heerenveen ondersteunen op het gebied van vitaliteit doormiddel van dagelijkse communicatie, inspirerende activiteiten en workshops." Hij kijkt ook verder dan de club: "Wij leveren ook graag een bijdrage aan het gezonder maken van bedrijven in de regio."