Bezoekersinformatie voor thuisduel met Fortuna Sittard: Kidsplein bij Ingang T

24 november 2023 10:38

Zaterdagavond om 18.45 uur staat de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard op het programma. De toegangspoorten gaan anderhalf uur voor de aftrap, om 17.15 uur, open. 

13112022305354 FPH8332


Kidsplein bij Ingang T
sc Heerenveen organiseert voor de jongste supporters zaterdag voorafgaand aan het thuisduel met de Limburgers een kidsplein. De perfecte warming-up voor de wedstrijd vindt plaats bij Ingang T.

Wegwerkzaamheden

Kom je met de auto naar het stadion? Momenteel wordt er gewerkt aan de op- en afritten van de A32 bij Heerenveen. Vooral bij afrit 11 (Heerenveen, Oranjewoud) kan hinder ontstaan door opstoppingen en files. Wil je meer weten? Kijk dan op www.heerenveenbeterbereikbaar.nl.


Samen rijden naar het stadion
Bij sc Heerenveen willen we samen vooruit. Niet alleen binnen de lijnen, maar ook daarbuiten. Daarom kunnen supporters dat nu letterlijk, door met elkaar te carpoolen naar de thuiswedstrijden! We willen gaan voor een beter milieu en mensen verbinden. Daarom lanceren we, in samenwerking met Slinger, een platform dat samen rijden mogelijk maakt.


Arriva-regeling

Ook in het seizoen 2023/2024 kunnen seizoenkaarthouders op thuiswedstrijddagen in de Eredivisie gratis naar het Abe Lenstra stadion reizen met Arriva. Op vertoon van een geldige seizoenkaart kunnen supporters drie uur voor en drie uur na de wedstrijd gebruik maken van de Arriva bussen en treinen. Seizoenkaarthouders hoeven de Glimble-app niet meer te gebruiken, zoals vorig seizoen het geval was. Wil je alle voorwaarden lezen? klik dan op onderstaande button.


Herinnering: Ingang O definitief gesloten
In de bezoekersinformatie voor het thuisduel met NEC werd al gemeld dat Ingang O definitief dicht is. Deze mededeling is dus een reminder. Dat Ingang O niet meer gebruikt wordt, heeft te maken met een besluit is van de lokale vierhoek. Rondom het gastenvak is een speciaal bezoekersgebied afgezet. Supporters die normaliter deze ingang nemen, kunnen nu bij Ingang T naar binnen. Ook de oostingang van de Passage is niet meer te gebruiken. De ingang aan de westzijde, de Abe Lenstra Boulevard, is wel open.

It Pompebledsje

Traditiegetrouw wordt zaterdagavond It Pompebledsje weer verkocht voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen de Heraclieden. Met het kopen van het boekje maken supporters kans op mooie prijzen. De uitslag van de verloting is in de rust te zien op de grote schermen in het stadion en vanaf dat moment ook terug te vinden op onze website.