'Clubliefde' maakt EmVeDe Interim & Finance nieuwe sponsor van sc Heerenveen

28 augustus 2023 09:33

EmVeDe Interim & Finance is de nieuwe sponsor van sc Heerenveen. Martin van Dekken, eigenaar van het bedrijf uit Drachten, is blij dat hij zich verbonden heeft aan de OSSH. "Achter de schermen ben ik al een aantal jaar actief voor de club. In de periode van april 2021 tot en met december 2022 was ik onafhankelijk bestuurslid van het Stichtingsbestuur. Vanaf 1 januari 2023 maak ik onderdeel uit de Raad van Commissarissen van deze mooi club met financiƫn als vakgebied."

EMVEDE


In de afgelopen jaren groeide het supportershart. "Ik was altijd al een groot voetballiefhebber, maar heb in korte tijd een behoorlijke clubliefde ontwikkeld voor sc Heerenveen", aldus Van Dekken. "In die tijd heb ik gemerkt dat de OSSH weer enorme sprongen vooruit maakt. Dat is mede te danken aan de wedstrijdbeleving tijdens thuiswedstrijden en natuurlijk de prestaties op het veld."

Met het sponsorschap bij Heerenveen hoopt Van Dekken meer bekendheid te krijgen voor zijn bedrijf. "Als eigenaar van EmVeDe Interim & Finance verricht ik met name senior financiƫle interim-werkzaamheden. Daarnaast ondersteun ik bij overnames en fusies door onder andere het boekenonderzoek voor mijn rekening te nemen. Dergelijke opdrachten heb ik al mogen verrichten voor een aantal sponsoren van sc Heerenveen en wellicht kan ik meer leden van de OSSH daarbij ondersteunen."