Dit is het nieuwe Thússhirt: Lit jim gean, Friezen

03 juli 2023 12:40

Met veel trots presenteren kledingleverancier Macron en sc Heerenveen het nieuwe Thússhirt: Lit jim gean, Friezen. Het tenue is volledig duurzaam geproduceerd en wordt straks gedragen door het eerste elftal, het vrouwenelftal, alle Akademy-teams en de e-sporters van sc Heerenveen.

Shirt


Traditioneel en vooruitstrevend, dat is het Thússhirt 2023/2024. Op de voorkant van het shirt staan de zeven pompeblêden, die ook te zien zijn op de provincievlag. Het herkenbare design met de blauwe en witte banen gaat hand in hand met mooie blauw-witte details in de hals en op de uiteindes van de witte mouwen. Voor nog een extra Friese touch zorgt de strofe ‘Lit jim gean, Friezen’, aan de binnenkant van het shirt.

Het Thússhirt oogt traditioneel, maar is qua techniek erg modern. De logo’s van Macron en sc Heerenveen zijn gemaakt van siliconen, wat het shirt een modern en strak aanzien geeft. Het shirtmateriaal is licht, zacht en gemaakt van volledig gerecycled polyester.

Pre-order het Thússhirt
Het Thússhirt is vanaf vandaag te pre-orderen via de website van de Feanstore. Het eerste moment dat de shirts opgehaald kunnen worden in de winkel, is op de Feandei. Vanaf dat moment start ook de fysieke verkoop in de winkel. Natuurlijk kun jij je shirt ook online bestellen en thuis laten bezorgen.