Eqrian nieuwe sponsor van 'mooiste Friese voetbalclub' sc Heerenveen

28 september 2023 09:39

Eqrian is de nieuwe sponsor van sc Heerenveen. Rianne Sibma, eigenaresse van het bedrijf uit Rottum, is trots dat ze zich als sponsor verbonden heeft aan de club die ze al lang volgt. "Met mijn partner en zijn beste vriend ging ik in 1997 naar De Kuip voor de bekerfinale tegen Roda JC. Deze wedstrijd werd verloren, maar wat was het vooraf een feest!", vertelt ze. "Sindsdien heb ik regelmatig met veel plezier wedstrijden bezocht en valt de ongedwongen sfeer op. Hierdoor neem ik nu ook regelmatig mijn dochter mee naar een wedstrijd."

Eqrian


Eqrian is een praktijk voor integratieve paardencoaching, counseling en training in Friesland. "We bieden niet alleen counseling en training, maar hebben ook expertise opgebouwd in re-integratiebegeleiding, verzuimpreventie en teamdynamiek", legt Sibma uit. "Eqrian helpt werknemers om duurzame psychische balans te hervinden, te behouden en problemen vroegtijdig te signaleren én aan te pakken."

"Door Eqrian te verbinden aan de mooiste Friese voetbalclub hoop ik de naamsbekendheid verder te vergroten. Daarnaast kijk ik er naar uit om mooie sportmomenten met andere sponsoren mee te maken in en rond het Abe Lenstra stadion", aldus Sibma, die denkt dat haar bedrijf en sc Heerenveen goed bij elkaar passen. "We geloven in de kracht van betrokkenheid, verbinding en ambitie, gecombineerd met Friese nuchterheid als basis van persoonlijke groei en om mooie (sport)resultaten te behalen."