HK Detachering nieuwe sponsor van sc Heerenveen

05 september 2023 09:00

sc Heerenveen mag HK Detachering, dat gespecialiseerd is in 'personeelsoplossingen binnen het sociaal domein', verwelkomen als nieuwe sponsor. Sije van der Meulen, eigenaar van het Dokkumer bedrijf, stelt dat de partijen goed bij elkaar passen. "De club staat bekend om het ontwikkelen van talenten. Talentontwikkeling is iets wat we bij HK ook graag doen."

HK


"sc Heerenveen straalt veel betrokkenheid uit naar supporters, relaties en spelers. Dat vinden wij ook een belangrijke kernwaarde. Bij ons staat persoonlijke betrokkenheid bovenaan", vervolgt Van der Meulen, die zelf al van jongs af aan in het Abe Lenstra stadion komt. Via het sponsorschap kan hij medewerkers meenemen naar zijn favoriete club.

"Als landelijk opererend bureau hebben wij medewerkers woonachtig in geheel Nederland. In ons team zitten dus, naast Heerenveen-supporters, ook fans van andere Eredivisieclubs. Hiermee kunnen zij de uitwedstrijd van hun favoriete club tegen sc Heerenveen gaan bezoeken. Ik hoop dat onze gasten na afloop terug kunnen kijken op een mooie en gezellige uitje", besluit Van der Meulen.