Keiser BV nieuwe partner van sc Heerenveen: "Het is voor ons een eer"

14 juni 2023 10:45

Keiser BV is officieel partner van sc Heerenveen geworden. Het bedrijf heeft de club geholpen om de fitnessruimte bij de kleedkamer in het Abe Lenstra stadion opnieuw in te richten. "Na jarenlang met oudere Keiser-apparatuur gewerkt te hebben, was het nu tijd voor een upgrade en aanvulling van het huidige aanbod. Het is hartstikke fijn dat Keiser ons hierbij wilde helpen", vertelt commercieel manager Martin Koopman van sc Heerenveen.

FPH 2543
De spelers van sc Heerenveen maken gebruik van de nieuwe fitnessapparatuur


Alwin Colijn, salesmanager van Keiser: "De stafleden van sc Heerenveen worden nu ondersteunt door onze apparatuur en expertise. Daarbij gaat het om fysieke voorbereiding, blessurepreventie en herstel." Hij is trots dat de club en Keiser de handen ineen hebben geslagen. "sc Heerenveen heeft een rijke geschiedenis en een sterke band met de lokale gemeenschap. Het is voor ons een eer om een rol te spelen in het ondersteunen van hun weg naar succes."

"Door samen te werken met een professionele voetbalclub, kunnen we onze oefenapparatuur presenteren aan een breder publiek en onze expertise inzetten om atleten te helpen hun potentieel te maximaliseren", vervolgt Colijn. "Daarnaast versterkt dit partnerschap onze naamsbekendheid. Wij kunnen hiermee ons bereik vergroten en ons publiek laten zien hoe onze producten en trainingsmethoden bijdragen aan de successen op het veld."

 

FPH 2533

 

 

FPH 2549