PLANN ingenieurs blijft sc Heerenveen de komende jaren trouw

07 juli 2023 08:30

PLANN ingenieurs is ook de komende jaren sponsor van sc Heerenveen. Sander Akkerman en Arjen Wallinga van het bedrijf zijn blij dat er een nieuwe handtekening gezet is door beide partijen. "Drie jaren geleden zijn we sponsor geworden. Dit is ons goed bevallen. Er is een gezellige en gemoedelijke sfeer bij de OSSH, wat bijdraagt aan het vergroten van ons netwerk. Daarnaast merken we dat onze klanten het leuk vinden om een wedstrijd van sc Heerenveen te bezoeken", aldus Akkerman.

PLANN


PLANN ingenieurs is gespecialiseerd in buitensportaccommodaties. "Jaarlijks helpen wij gemeenten en verenigingen met de realisatie of het beheer van hun sportvelden. Veel van deze velden zijn voetbalvelden", vertelt Wallinga. "Wat is er dan mooier om ook op het hoogste niveau ons werk te mogen doen. Voor sc Heerenveen hebben we twee jaar terug het advies opgesteld voor de renovatie van het stadionveld. Afgelopen juni hebben we dat wederom gedaan. Tevens hebben we de aannemer begeleid in de uitvoering om ervoor te zorgen dat het veld voldoet aan de hoogste standaarden die bij een club als sc Heerenveen horen."

Het bedrijf, met vestigingen in Meppel en Drachten, is ook druk met de herontwikkeling van sportpark Skoatterwâld. "Samen met de club en de gemeente zorgen we ervoor dat we steeds een stapje verder komen in de realisatie van het nieuwe trainingscomplex van sc Heerenveen."