sc Heerenveen start met nieuw initiatief: het geboorteloket

02 augustus 2023 16:00

sc Heerenveen komt met een nieuw initiatief: het geboorteloket. Ouders kunnen hier hun kind tot drie maanden na de geboorte aanmelden door een geboortekaartje in te leveren. Dit kan zowel in de Feanstore bij het Abe Lenstra stadion als op de website.

Lytse Heroes


Meldt een ouder zijn of haar kind aan, dan krijgt de pasgeboren Feanfan kosteloos een abonnement voor de Lytse Heroes met een welkomstpakket ter waarde van 60 euro. Hierin zitten onder andere een KiKa-beer en twee wedstrijdkaarten voor het Familievak in het Abe Lenstra stadion. Kimberley Hofstra van de kidsclub: "Clubliefde gaat vaak van generatie op generatie. Met de komst van het geboorteloket kunnen trotse ouders het Heerenveen-dna op een leuke manier overbrengen op hun kinderen."

Hoofdsponsor Ausnutria is nauw betrokken bij het initiatief. "Met onze flesvoeding willen wij kinderen een goede start in het leven bieden. Sport hoort hier vanzelfsprekend ook bij en het is mooi dat deze aspecten nu samenkomen bij het geboorteloket van sc Heerenveen", vertelt An Moorman van het bedrijf. "De allerkleinsten worden op deze manier al vroeg betrokken bij deze mooie club en alles wat daar aan sportiviteit, gezondheid en gezelligheid bij hoort. Een prachtige uitgangspositie voor hun verdere leven."

Het kosteloze lidmaatschap stopt automatisch bij het bereiken van de leeftijd van 1 jaar. Hierna kan het kind lid worden van de Junior Heroes voor €17,50 per seizoen. Wil je meer informatie? Klik dan hier.