sc Heerenveen verwelkomt Praktijk Pyretta als sponsor

07 februari 2023 10:16

sc Heerenveen mag Praktijk Pyretta verwelkomen als sponsor. Eigenaresse Pyretta van der Woude-Wijnia is van jongs af aan al supporter en is trots dat haar bedrijf, na een aantal jaren van afwezigheid, weer verbonden is aan de voetbalclub.

Pyretta


Praktijk Pyretta biedt therapie, training en coaching aan kinderen, jongeren en volwassenen. "Door goed in je vel te zitten kun je beter presteren! Een topsporter streeft iedere dag weer om zijn allerhoogste doel in zijn sportcarrière te kunnen halen. Wij streven iedere dag naar het bieden van kwalitatief hoogwaardige hulpverlening", aldus Van der Woude-Wijnia, die hoopt dat haar bedrijf meer bekendheid krijgt door het sponsorschap.

"Praktijk Pyretta heeft een vestiging in Heerenveen en wil de komende jaren gaan uitbreiden. Binnen de OSSH maken we graag nieuwe contacten en hopen we op veel gezelligheid! Op het voetbalveld zien we graag voetballers die goed in hun vel zitten, zodat zij maximaal kunnen presteren. Hopelijk levert het veel mooie overwinningen op!"

 

Pyretta (1)