Seizoenkaarthouders genieten tijdens supportersavond in Abe Lenstra stadion

16 november 2023 15:26

sc Heerenveen hield woensdagavond een supportersavond in het Abe Lenstra stadion voor ruim honderd seizoenkaarthouders uit de omgeving van Heerenveen. Deze bijeenkomst werd in samenwerking met de regio-ambassadeurs Jelmer Ytsma, Uilke Tadema, Brian Wouters en Albert Veen georganiseerd.

15112023314437 DSC 1121


Het werd een avond vol interactie tussen de tafelgasten en het publiek, waarbij de mooie verhalen en grappige anekdotes nooit ver weg waren. Presentator Andries Ophof, die werd bijgestaan door sidekick Hans Anker, praatte het eerste gedeelte van de avond met algemeen directeur Ferry de Haan over de huidige stand van zaken bij de club.

Daarna werd met een viertal oud-spelers een stap terug in de tijd gemaakt. Eddy Bosman, Jan Schulting, Taco Swan en Reinder Dolstra vertelden over de vroege jaren '80, dat bij veel supporters beter bekendstaat als de Brusselse kermis. Jan Bekkema was hierbij aanwezig om te praten over de huidige selectie.

sc Heerenveen is voornemens om deze mooie bijeenkomst in de toekomst een vervolg te geven met andere thema's en andere plaatsen in de provincie.