Stichtingsbestuur weer compleet na benoeming twee nieuwe leden

30 mei 2023 10:00

Het stichtingsbestuur (SB) heeft Jan de Jong en Jelger de Kroon benoemd tot nieuwe leden. Met de komst van beide heren is het hoogste bestuursorgaan binnen sc Heerenveen weer compleet. Naast De Jong en De Kroon bestaat het SB uit voorzitter Janneke Hoitinga, Sander Aling, Rico Jalink, Ivo Krikke en Minze Broersma.

ABE LENSTRA


Jan de Jong (60) treedt per direct als onafhankelijk lid in functie en is de opvolger van Martin van Dekken. De Jong is woonachtig in Joure en in het dagelijks leven 
actief in het begeleiden van ondernemers en directies van MKB-bedrijven. Daarvoor was hij als vennoot verbonden aan Bentacera Accountants. Vanuit zijn expertise is De Jong ook maatschappelijk actief.

 

Jelger de Kroon (53) neemt per 1 juli plaats in het SB. De Kroon is al van kinds af aan een vaste seizoenkaarthouder van de club en neemt zitting in het SB namens supportersvereniging FeanFan. De Kroon is woonachtig in Sneek en als notaris werkzaam bij DuretTrip notarissen in Zwolle. Met de komst van De Kroon heeft de club een opvolger voor Tiemen Korvemaker. Hij gaat het SB na acht jaar verlaten.