Verno Verhuur nieuwe sponsor van sc Heerenveen

24 juli 2023 08:30

sc Heerenveen mag Verno Verhuur verwelkomen als nieuwe sponsor. Karin Mast, Hoofd Marketing en Communicatie van het bedrijf, is trots dat de handtekening gezet is. "Wij mogen regelmatig machines en materieel leveren aan sc Heerenveen en ervaren de samenwerking met de club als erg plezierig. Professioneel én persoonlijk, waarden die ook passen bij Verno."

Verno


Ane Jan Glastra van Loon, Commercieel Technisch Adviseur vult aan: "Persoonlijke contact, het leveren van maatwerk en het ontzorgen van de klant staat bij ons centraal. Al decennialang werken wij samen met bedrijven uit de bouw, infra en industrie. Daarnaast leveren we ook bij de leukste evenementen in Noord-Nederland. Wij kennen dus het klappen van de zweep en passen ons machinepark en onze dienstverlening hier continu op aan."

Het bedrijf heeft zeven vestigingen in het noorden van het land, waarvan vier in Friesland. "Als voetballiefhebbers beschouwen wij het lidmaatschap van de OSSH als een mooie stap naar meer betrokkenheid bij sc Heerenveen", aldus Mast. "Wij kijken er naar uit om met onze relaties vele mooie en sportieve momenten te beleven in het Abe Lenstra stadion."