Vijf nieuwe sponsoren voor Wâldpykbox: "Het gevoel en de sfeer spreken ons aan"

04 mei 2023 10:00

De Wâldpykbox in het Abe Lenstra stadion blijft ook de komende seizoenen goed gevuld. Heidstra Media, Wijngaarden Steigerbouw, Sake Store, De Bruin Isolatie en Damstra Installatietechniek hebben een contract getekend. Daarom kunnen zij bij iedere thuiswedstrijd naar hun favoriete club kijken, met mede-sponsoren uit de eigen regio.

Waldpykenbox

 

Heidstra Media keert terug als sponsor
Na drie jaar is Heidstra Media terug in de OSSH. "We waren van 2010 tot 2020 al sponsor van deze mooie club, en zijn blij om sinds de wedstrijd tegen SC Cambuur terug te zijn", vertelt eigenaar Pieter Jan Heidstra. "Ik kom al sinds de jaren '80 bij sc Heerenveen, in die tijd altijd met mijn vader Sije. Hij is nog steeds als scout betrokken bij sc Heerenveen."

Heidstra is blij dat hij onderdeel uitmaakt van de Wâldpykbox. "Wij doen het echt voor de gezelligheid. Als er door wat nieuwe contacten extra werkzaamheden zullen ontstaan is dat een bonus wat mij betreft. Samen schreeuwen we de club naar de play-offs voor Europees voetbal!"

 

Damstra Installatietechniek sluit zich aan
Damstra Installatietechniek uit Driezum is vanaf dit seizoen ook aanwezig in de Wâldpykbox. "Wij zijn benaderd door Pieter Jan Heidstra. Het idee om deze box te delen, vonden wij erg leuk", vertelt eigenaar Taeke Damstra, die met zijn bedrijf meerdere vestigingen in Friesland heeft. "Daarom past deze Friese club ook goed bij ons. Wij dragen sc Heerenveen een warm hart toe. Wij hopen in deze box nieuwe contacten op te doen en kunnen tegelijkertijd onze huidige contacten onderhouden."

 

De Bruin Isolatie terug in OSSH
De Bruin isolatie was in het verleden al sponsor van sc Heerenveen en is nu terug van weggeweest. "Wij zijn weer sponsor geworden om dat we het Friese voetbal een warm hart toedragen. Tevens vinden wij het plezierig om samen met regionale partijen in een informele sfeer samen te komen. Wij hopen hier nieuwe contacten en relaties op te kunnen doen", vertelt Sije Visser, eigenaar van het bedrijf uit Zwaagwesteinde. "De lokale voetbalclub is Sportief Partner van sc Heerenveen en een groot deel van ons personeel is supporter. Wij genieten daarom volop van de wedstrijddagen."

 

Wijngaarden Steigerbouw nieuwe sponsor
Wijngaarden Steigerbouw heeft zich ook aangesloten bij de Wâldpykbox. "Wij nodigen af en toe relaties uit om elkaar ook op een andere manier te leren kennen, maar het is ook een mooie manier om nieuwe contacten te leggen met andere bedrijven. Daarnaast doen het ook voor de gezelligheid met ons gezin", vertelt Lydia van der Wal van het bedrijf uit Burgum. "Het gevoel en de sfeer bij de club spreken ons erg aan. Onze zoon is dan ook niet voor niets groot fan van sc Heerenveen."

 

Sake Store tekent sponsorcontract
Sake Store, dat veertien vestigingen heeft in Friesland, maakt inmiddels ook deel uit van de Wâldpykbox. "sc Heerenveen is een club met een gemoedelijke sfeer. De Friese uitstraling spreekt ons enorm aan. Ook wij zijn namelijk trots op onze Friese roots", vertelt eigenaar Thijs Baarsma. "Dat er in deze box meerdere ondernemers uit de regio zitten, sprak ons erg aan. Wij hopen op meer interessante contacten en leuke gesprekken met andere ondernemers, maar natuurlijk ook op leuke wedstrijden!"