Blog: dit was het trainingskamp van sc Heerenveen

07 januari 2024 13:10

De voorbereiding op de tweede seizoenshelft is in volle gang. Op zaterdag 13 januari staat de eerste competitiewedstrijd weer op het programma, maar daarvoor speelt de ploeg nog een oefenwedstrijd tijdens een trainingskamp in het Nederlandse Tegelen. Hier lees en zie je alle verrichtingen.

DSC09884 Kinderen Met Spelers

Zondag 7 januari, 13.09 uur:
Het trainingskamp in Tegelen zit er op voor de selectie. Volgende week gaat de competitie weer beginnen. sc Heerenveen gaat dan op zaterdag 13 januari op bezoek bij PEC Zwolle.


Zaterdag 6 januari, 16.06 uur:
Zaterdag stond er een oefenwedstrijd in Tegelen gepland. sc Heerenveen en Almere City troffen hier elkaar voor een vriendschappelijke ontmoeting op het sportpark van Sportclub Irene. In totaal werd er viermaal 30 minuten gevoetbald. In het eerste deel kreeg sc Heerenveen geen vat op Almere City en zo stond er aan het einde van de eerste 60 minuten een 0-3 stand op het scorebord. Dit mede dankzij doelpunten van oude bekende Rajiv van la Parra en tweemaal Layee Kromah.

In het tweede deel bleef Almere op dreef, want Van der Hart werd al snel verschalkt door Jos├ę Pascu. sc Heerenveen herpakte zich, dit dankzij een schitterende aanval met Simon Olsson als eindstation die koelbloedig de 1-4 binnenschoot. Het was het begin van een comeback, want een paar minuten later maakte Pelle van Amersfoort 2-4 dankzij een ingestudeerde hoekschop. Daar bleef het echter bij en zo verloor sc Heerenveen met 2-4 van Almere City.


Vrijdag 5 januari, 13.24 uur:
Vandaag stond de eerste training in Tegelen op het programma voor de ploeg van Kees van Wonderen.

Dinsdag 2 januari, 16.00 uur:
Na een korte vakantie is sc Heerenveen dinsdagmiddag gestart met de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. De selectie onder leiding van trainer Kees van Wonderen traint tot en met donderdag op de velden van Sportpark Skoatterwâld. Daarna vertrekken de spelers voor een trainingskamp naar het Limburgse Tegelen. Op zaterdag staat een besloten oefenduel tegen Almere City op het programma. Highlights van dit duel zijn te volgen via de social media kanalen van de club.