Danny Steenstra neemt afscheid van sc Heerenveen

06 maart 2024 13:35

Financieel manager Danny Steenstra gaat sc Heerenveen na bijna 25 jaar verlaten. Steenstra (52) gaat met ingang van 1 juni 2024 een nieuwe uitdaging aan als CFO (chief financial officer) bij TRIP Advocaten Notarissen.

Danny Steenstra


"Ik heb sc Heerenveen altijd ervaren als een prachtige club en een bijzondere werkgever in een zeer dynamische omgeving", reageert Steenstra op zijn aanstaande vertrek. "De club speelt een belangrijke rol in het leven van veel mensen. Ik ben er trots op dat ik hier bijna een kwarteeuw onderdeel van ben geweest. Met mijn overstap naar TRIP Advocaten Notarissen begint er nu een nieuwe fase in mijn carrière waar ik enorm naar uitkijk. Maar voordat het zover is, wil ik het huidige seizoen goed afsluiten. Daarna blijf ik de club uiteraard met veel plezier volgen, want ook voor mij is sc Heerenveen een deel van mijn leven geworden."

Namens sc Heerenveen spreekt algemeen directeur Ferry de Haan zijn oprechte dank uit. "Danny's toewijding, kennis en ervaring waren jarenlang een grote bijdrage voor de club. We zijn hem dan ook dankbaar voor de goede samenwerking. Hoewel we het jammer vinden dat hij vertrekt, gunnen we hem deze mooie stap als CFO. We zullen hem dan ook niet alleen als collega, maar ook als mens gaan missen. We wensen Danny dan ook heel veel succes en plezier bij TRIP Advocaten Notarissen."