Fieten Olie nieuwe rugsponsor: "We gaan elkaar vooruit helpen"

28 juni 2024 14:00

Fieten Olie staat komend seizoen op de rug van het sc Heerenveenshirt. Een jaar geleden verbond het familiebedrijf, dat zeventig tankstations heeft, zich aan de businessclub van de Eredivisionist. Nu wordt het gaspedaal ingedrukt voor de volgende stap: het bedrijf wordt businesspartner en shirtsponsor.

DJI0733

 

"We hebben, net als de club, ambities voor de komende jaren qua uitbreiding op verschillende vlakken", vertelde Richard Fieten vorig jaar, toen het bedrijf net nieuw was in de OSSH. Nu worden die woorden kracht bijgezet met de opwaardering van het huidige sponsorcontract. "Wij zijn een familiebedrijf en sc Heerenveen is een familieclub. Daarin zie ik een overeenkomst", zegt Richard Fieten nu. "Maar we zetten ook beide in op ontwikkeling, vooruitgang en duurzaamheid. We willen niet alleen inspelen op de huidige vraag, maar ook klaar zijn voor de toekomst."

Commercieel manager Martin Koopman is eveneens blij met een intensivering van de samenwerking: "Fieten Olie timmert aan de weg en heeft als doel om minstens honderd tankstations in Nederland te hebben. Wij als sc Heerenveen zijn ook altijd ambitieus ingesteld, dus daarin kunnen we elkaar versterken. We gaan elkaar zeker vooruit helpen en zijn dan ook trots dat het logo van Fieten Olie vanaf komend seizoen achter op ons shirt prijkt."