Matchwornshirt en sc Heerenveen bieden fans de kans om ‘geschiedenis’ in huis te halen

09 februari 2024 11:02

sc Heerenveen en MatchWornShirt maken het voor supporters mogelijk om aan gedragen wedstrijdshirts te komen. De club en het online veilingplatform werken vanaf nu officieel samen. Dit biedt fans de mogelijkheid om een uniek collectorsitem in huis te halen. Partnership Manager Floris van Wijck is blij met het nieuws: "Met trots gaan we deze samenwerking aan. We kunnen niet wachten om van start te gaan."

Sahraoui Matchwornshirt


MatchWornShirt is een Nederlands bedrijf dat expert is op het gebied van authentieke en gedragen sportmemorabilia. Met meer dan 250 aangesloten wereldwijde partners in de voetbal-, rugby-, wieler-, en cricketwereld kun je de meest unieke items uit de sportwereld vinden op het platform. Alle items worden officieel geregistreerd en voorzien van een Certificate of Authenticity.

De Friese Eredivisionist werkte in het verleden al op incidentele basis samen met MatchWornShirt. Zo werden vorig seizoen onder andere de oranje KiKa-shirts op deze manier geveild. Door de officiële samenwerking zullen wedstrijdshirts nu vaker verkrijgbaar zijn via het online veilingplatform. Liefhebbers of verzamelaars kunnen daardoor in de toekomst makkelijker eigenaar worden van een shirt waarin Luuk Brouwers twee keer scoorde, Osame Sahraoui niet te stoppen was met zijn dribbels of een Akademy-speler zijn debuut maakte in het eerste elftal. "We willen de fans een kans geven om een stukje onvergetelijke sc Heerenveen-geschiedenis in huis te halen", aldus Van Wijck.