Niklas Tarvajärvi nieuwe trainer sc Heerenveen Vrouwen

24 mei 2024 15:00

Niklas Tarvajärvi is de nieuwe hoofdtrainer van sc Heerenveen Vrouwen. De 41-jarige oud-speler heeft een contract getekend dat hem voor komend seizoen aan de Friese club verbindt. Tarvajärvi volgt Hans Schrijver op.

23052024319689 DSC 3136


Tarvajärvi kijkt uit naar zijn nieuwe rol: “Ook volgend seizoen beschikken we weer over een talentvolle groep meiden die het maximale uit hun carrière willen halen. Het voelt voor mij fantastisch om deze mooie uitdaging aan te gaan. Ik kijk ernaar uit om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal bij sc Heerenveen en aankomend seizoen met een gedreven en ambitieuze selectie aan de slag te gaan.”

Algemeen directeur Ferry de Haan: “Na het vertrek van Hans zijn we ons gaan oriënteren op een nieuwe hoofdtrainer die de club goed kent en daarmee ook een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal. Niklas is een toegewijde en ambitieuze trainer en beschikt met zijn achtergrond over de nodige ervaring in het profvoetbal. We zijn blij dat hij volgend seizoen voor de groep staat.”