Seizoenkaarthouders genieten tijdens supportersavond in De Westereen

19 januari 2024 12:20

Donderdagavond was een onvergetelijke avond voor meer dan honderd seizoenkaarthouders: de tweede editie van de supportersavond stond op het programma, ditmaal in De Westereen. Het thema van de avond 'de seizoenen 92/93 en 93/94, de basis voor 30 jaar Eredivisie' bracht niet alleen oude herinneringen naar boven maar zorgde ook voor inzicht in de huidige situatie van de club.

18012024315882 DSC 8454


Actuele stand van zaken
Voor de pauze kreeg algemeen directeur Ferry de Haan het podium om de aanwezige seizoenkaarthouders bij te praten over de actuele stand van zaken bij de club. Met boeiende inzichten deelde hij de uitdagingen waar sc Heerenveen voor stond. Hij was open over de lopende transferperiode en gaf een blik op de huidige situatie wat betreft het hoofdsponsorschap. De interactie met het publiek was geweldig, de betrokkenheid van de seizoenkaarthouders was voelbaar.

Terugblik naar gloriejaren
Na de pauze namen Foppe de Haan, Erik ten Voorde en Wilco Hellinga plaats aan tafel. Samen met presentator Andries Ophof en de altijd scherpe sidekick Wim Anker dook het gezelschap in de gouden seizoenen 92/93 en 93/94. Verhalen over de promotie, de bekerfinale en zelfs de legendarische oefenwedstrijd tegen FC Barcelona kwamen tot leven. De zaal werd meegenomen op een reis door de tijd, gevuld met emoties, gelach en herinneringen.

Derde helft vol gezelligheid
Na het tafelprogramma was het tijd voor de derde helft. De sfeer was geweldig en de supporters genoten van elkaars gezelschap. Het delen van herinneringen en het bespreken van de avond versterkte de band tussen de seizoenkaarthouders. Bedankt aan alle aanwezige seizoenkaarthouders, sprekers en iedereen die verder heeft bijgedragen aan het succes van deze avond.

Nog een keer de provincie in
Met het succes van deze avond en de vorige editie in het achterhoofd, kunnen we vooruitkijken. sc Heerenveen organiseert namelijk nogmaals een supportersavond, die plaats zal vinden richting het einde van het huidige seizoen.