Thuiswedstrijd tegen Feyenoord vanaf nu in de verkoop

23 februari 2024 13:00

Op zondagmiddag 17 maart om 14.30 uur nemen sc Heerenveen en Feyenoord het tegen elkaar op in het Abe Lenstra stadion. Deze wedstrijd gaat vrijdagmiddag 23 februari om 13.00 uur in de verkoop. Vorig seizoen mochten bij de competitiewedstrijd tussen beide ploegen alleen seizoenkaarthouders komen, maar nu is het ook voor clubkaarthouders mogelijk om één toegangskaart te bestellen. Seizoenkaarthouders kunnen een extra kaart bijbestellen, waardoor ze samen met iemand anders het duel kunnen bezoeken.

11022024316681 DSC 3967


Bij de competitiewedstrijd van afgelopen seizoen mochten alleen seizoenkaarthouders naar binnen door ongeregeldheden in het verleden, maar tijdens het bekerduel - een aantal weken later - mochten ook clubkaarthouders die minstens één thuisduel bezocht hadden een toegangskaart kopen. Nu komt de Friese club met een nieuwe stap om het Abe Lenstra stadion verder vol te krijgen tegen de Rotterdammers.

Clubkaart aanvragen niet mogelijk
Het is momenteel niet mogelijk om een clubkaart aan te vragen. Dit betekent dat alleen huidige clubkaarthouders en seizoenkaarthouders in aanmerking komen om een (extra) toegangskaart te bemachtigen voor Feyenoord-thuis.