VDK Groep sponsort sc Heerenveen: "Kunnen ontspanning en ondernemerschap combineren"

29 februari 2024 11:11

VDK Groep heeft zich aangesloten bij de businessclub van sc Heerenveen. In de installatietechniek is het een absolute topspeler met meer dan drieduizend werknemers, verdeeld over meer dan zestig bedrijven in Nederland. "Onder ons valt onder andere Installatiebedrijf Hoekstra uit Heerenveen", vertelt commercieel directeur Romke van der Spoel. "Zij hebben al jaren een hechte band met de club en zijn trots dat we nu sponsor zijn geworden."

VDK
Romke van der Spoel (VDK Groep) en Willem Jan Talsma (sc Heerenveen)


VDK is bij het thuisduel met PEC Zwolle de wedstrijdsponsor. Vanaf het nieuwe seizoen is het bedrijf de komende drie jaar co-sponsor. "Met het sponsorschap hebben wij meer exposure voor onze bedrijven. Dat zal ons meer naamsbekendheid geven en helpen om onze positie in de regio verder te versterken", vervolgt Van der Spoel, die benadrukt dat groei niet het belangrijkste is.

"Wij vinden lokaal ondernemerschap belangrijk en als VDK Groep kunnen wij onze krachten bundelen in Heerenveen. Wij vinden het daarom vooral mooi dat we met onze bestaande relaties uit de regio een leuke voetbalwedstrijd kunnen beleven, waarbij we ontspanning en ondernemerschap kunnen combineren."