Business: tickets NEC-thuis

Bij de thuiswedstrijd op zondag 13 februari tegen NEC mag sc Heerenveen na ruim twee maanden weer publiek toelaten in het Abe Lenstra stadion. Ondanks de hevige teleurstelling over de eenderdebezetting, is de club tegelijkertijd opgelucht dat het eindelijk weer supporters mag verwelkomen.

Na ruim twee maanden lege tribunes mogen de eredivisieclubs weer supporters ontvangen, zoals minister-president Mark Rutte bekendmaakte tijdens de laatste coronapersconferentie. Hoewel het betaald voetbal liever volle stadions had gezien, moeten we het voorlopig doen met een maximale bezetting van eenderde. De eerste wedstrijd van sc Heerenveen waarbij deze regel geldt is NEC-thuis op zondag 13 februari (aftrap: 14.30 uur).

Aanmelden
Als u erbij wilt zijn tegen NEC, kunt u zich aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. U kunt zich aanmelden tot en met dinsdag 8 februari.

In verband met de beperkte bezetting kunnen we helaas niet iedereen zijn of haar eigen zitplek garanderen. Zit u normaliter op de hoofdtribune (HT), dan krijgt u bij deze wedstrijd toegangstickets voor de hoofdtribune of vak 3 tot en met 6 toegestuurd. Wilt u ook gebruikmaken van uw koopkaarten? Deze worden allen geplaatst in vak 7 en/of 8.

Zakenloge
Bent u zakenlogehouder of participant in een zakenloge? U ontvangt nog een e-mail vanuit ossh@sc-heerenveen.nl waarin u de aanwezigheid aan kunt gaan geven. U kunt zich via de aanmeldlink in de e-mail al wel opgeven voor de toegangstickets op SPT, HT of LGW of voor uw koopkaarten.

Legitimatie- en coronabewijs
U neemt uw wedstrijdticket mee naar het stadion. Vergeet ook niet een mondkapje (mag af op uw zitplaats), legitimatiebewijs en coronabewijs mee te brengen. Het coronabewijs laadt u in in uw CoronaCheck-app. Een van de drie coronabewijzen volstaat (m.u.v. kinderen jonger dan 13 jaar):

  • Volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin
  • Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona
  • Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement via Testen voor Toegang

In het Abe Lenstra stadion geldt overal de anderhalvemeterregel. Ook wordt door iedereen een mondkapje gedragen: deze mag af op de zitplaats. Daarnaast neemt de toegangscontrole meer tijd in beslag dan normaal: kom daarom op tijd naar het stadion. De belangrijkste informatie, vragen en antwoorden hebben we gebundeld op deze pagina.

Aanmeldformulier

 


Vragen?

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar ossh@sc-heerenveen.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.