Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Uitbreidingen stadion

Het dak er af in fases

Om de nog steeds groeiende aanvraag van sponsoren en supporters het hoofd te bieden, hebben meerdere uitbreidingen van het stadion plaatsgevonden.

Als eerste zijn in 1996, 1997 en 2000 extra commerciële ruimtes zijnde loges toegevoegd (1.000 extra plaatsen).  Eerst aan de hoofdtribune zijde later ook aan de Rijksweg zijde. Hiervoor is het dak van het Abe Lenstra stadion omhoog getild en aan een staalcontructie opgehangen. Hierdoor konden de palen die het dak ondersteunden worden verwijderd. Het uitzicht op het veld wordt daardoor niet meer belemmerd. 

In 1997 kwam er  ook een ruimte vrij om een museum te realiseren, de Pronkkeamer genaamd.
Deze was in eerste instantie gesitueerd op de begane grond. Sinds enige tijd huist deze met bioscoopzaal op de eerste verdieping. Bij een rondleiding of op aanvraag is deze te bezichtigen.

Tussen 2004 en 2006 is de tot nu toe grootste verbouwing doorgevoerd. Het Abe Lenstra stadion is toen onderdeel geworden van het multi-functionele Sportstad Heerenveen. Het stadion is uitgebreid naar 25.500 plaatsen. Dit betekende 1.500 extra commerciële stoelen, de overige 9.500 extra plaatsen ten goede kwamen aan de supporters. Aan de noord- en zuidkant zijn ook hiervoor de tribune-accommodaties omhoog getrokken.

Als laatste zijn in 2007 en 2008 in de hoeken kleine aanpassingen verricht, waarmee de huidige capaciteit van 26.100 toeschouwers is bereikt.