Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Route en parkeren

Bij het Abe Lenstra stadion is parkeerruimte voor bezoekers die in het bezit zijn van een geldige parkeerkaart. Dit zijn de parkeerterreinen P1 t/m P6. Bezoekers zonder een geldige parkeerkaart kunnen op P8, P9, Skoatterwâld en in het centrum van Heerenveen parkeren.

Klik hier voor de parkeerplattegrond.

Parkeren met vaste parkeerkaart

Als seizoenkaarthouder heeft u de mogelijkheid een vaste parkeerkaart voor P6 (€ 70,-) of P6 bus (€ 70,-) te kopen voor seizoen 2019 - 2020. U mag maximaal één parkeerkaart per seizoenkaart bestellen.

Het pendelbusje voor P6 BUS rijdt vanaf 90 minuten voor aanvang en 60 minuten na afloop van de wedstrijd en stopt bij ingang K en, indien gewenst, bij ingang G.

Parkeren met wedstrijdparkeerkaart

Wilt u voor een bepaalde wedstrijd een parkeerkaart aanvragen, is dit ook mogelijk. Een wedstrijdparkeerkaart voor P3 kost € 11,=, een wedstrijdparkeerkaart voor P6 € 6,=.

Wedstrijdparkeerkaart bestellen
Ga naar de wedstrijd en selecteer het vak "P6".

Parkeren zonder parkeerkaart

  capaciteit aantal min. lopen extra informatie aanrijroute
Centrum: parkeerterrein Burg. Kuperusplein, Molenplein of Gashouderplein 1000 5-10 min. lopen gratis vanaf 18.00 uur routebeschrijving
      op donderdag betaald parkeren t/m 21.00 uur i.v.m. koopavond  
Centrum: parkeergarage G. Willigenplein 300 8 min. lopen   routebeschrijving
P8 1000 11 min. lopen   routebeschrijving
P9 1100 11 min. lopen dichtbij McDonald's routebeschrijving
Skoatterwâld 280 10 min. lopen    

Routebeschrijving

Vanaf Joure/Leeuwarden/Drachten
Bij knooppunt Heerenveen volgt u de A32 richting Heerenveen. Op de A32 neemt u afrit 12 Heerenveen Centrum (ter hoogte van McDonald's):
- P1 t/m P5: Onderaan de afrit rechtsaf, bij de verkeerslichten linksaf en de borden volgen.
- P6: Onderaan de afrit linksaf (rechts aanhouden), bij de verkeerslichten rechtsaf, rechtdoor op de mini-rotonde en de borden volgen.
- P8: Onderaan de afrit linksaf (links aanhouden), bij de verkeerslichten linksaf en de borden volgen.

Vanaf Zwolle
- P1 t/m P5: Afrit 11 (Heerenveen-Oranjewoud), onderaan de afrit linksaf en de borden volgen.
- P6: Afrit 12 (Heerenveen-Centrum), onderaan de afrit rechtsaf (rechts aanhouden, ook na verkeerslichten), op de minirotonde rechtdoor en de borden volgen.
- P8: Afrit 12 (Heerenveen-Centrum), onderaan de afrit rechtsaf (links aanhouden), linksaf bij de verkeerslichten en de borden volgen.

Openbaar vervoer
Reist u per trein dan kunt u vanaf het station lopend of per bus naar het stadion. Het Abe Lenstra stadion ligt op ongeveer 15 – 20 minuten lopen van het station.
De volgende buslijndiensten rijden langs het Abe Lenstra stadion:

Qbuzz: Lijn 15 en lijn 17 richting Assen en Oosterwolde
Arriva: Lijn 48 richting Lemmer

Gratis met Arriva naar thuisduels van sc Heerenveen

Seizoenkaarthouders van sc Heerenveen reizen ook in seizoen 2019-2020 gratis met Arriva, vanuit de provincies Friesland en Groningen, naar de competitiewedstrijden in het Abe Lenstra stadion. Dit is één van de afspraken uit de nieuwe samenwerkingsovereenkomst die de club en het vervoersbedrijf ondertekenden. Met de nieuwe verbintenis wordt de samenwerking tussen beide partijen gecontinueerd. Klik hier voor meer informatie.