Gezocht: Steward

Steward

Vrijwilligersfunctie


Randstad verzorgt de werving, preselectie en planning van stewards voor sc Heerenveen. Je bent de gastheer of -vrouw van de club en maakt het de supporters naar de zin. Je zorgt voor de veiligheid, controleert toegangsbewijzen, patrouilleert, regelt het verkeer en wijst plaatsen toe tijdens de wedstrijden en evenementen in het Abe Lenstra stadion.

Om de functie van steward te bekleden ben je minimaal 18 jaar, drie seizoenen of langer beschikbaar en elke thuiswedstrijd van sc Heerenveen inzetbaar. Je bent een echte gastheer of -vrouw en beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen, een goede conditie en een representatief voorkomen.

Van nature ben je klantvriendelijk, hulpvaardig en alert. Tevens ben je van onbesproken gedrag en bereid dit te laten screenen. Tot slot ben je bereid de voorgeschreven kledinginstructies op te volgen, cursussen te volgen, instructiedagen bij te wonen en woon je in Heerenveen of nabije omgeving.

Reageren
Lijkt het je leuk om als steward aan de slag te gaan? Reageer dan door een korte schriftelijke motivatie met je cv en pasfoto te sturen naar heerenveen@nl.randstad.com.

13022022288195 DSC 9804