Vacature: Coördinator Feanstore

Coördinator Feanstore

40 uur per week


Je bent gedreven en enthousiast en weet als geen ander hoe je klanten het beste kunt bedienen en bij jou staat service hoog in het vaandel. Ben jij dan de nieuwe aanvoerder van onze Feanstore?

sc Heerenveen is per direct op zoek naar een:
Coördinator Feanstore (40 uur per week)


Wat ga jij doen?

Als coördinator Feanstore ben jij verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van onze winkel en webshop en geef je aansturing aan 1 vaste medewerker en een aantal vrijwilligers. Je adviseert klanten met als doel hen met volle tevredenheid de deur uit te laten lopen. Je zorgt dat de winkel in alle opzichten optimaal functioneert: de winkel ziet er netjes uit en de voorraden kloppen. Je verwerkt en verzendt bestellingen die via de webshop besteld zijn.

Daarnaast behoort ook het bedrukken van kleding tot een van jouw dagelijkse taken. In deze functie beheer en bepaal je mede het assortiment en bent hiervoor het eerste aanspreekpunt voor externe partijen zoals leveranciers. Kortom, een heel veelzijdige functie.

Voor deze functie zoeken wij iemand die zich kan vinden in het volgende profiel:

Je weet klanten te inspireren door enthousiast en overtuigend sc Heerenveen en haar diensten en producten te presenteren. Je voelt je verantwoordelijk voor de mate waarin klanten tevreden zijn en stemt de manier van benadering af op de klant. Je vind het leuk om met ideeën te komen om de winkel of processen binnen de Feanstore te verbeteren. Verder weet jij adequaat te reageren op onverwachtse situaties en ben je flexibel ingesteld.

Persoonskenmerken:

Je bent o.a. klantvriendelijk, commercieel, enthousiast, stressbestendig, zelfstandig, communicatief vaardig en proactief.

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur richting retail/detailhandel
  • je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de retail/detailhandel
  • je bent resultaatgericht
  • je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en je verstaat de Friese taal
  • je bent op alle dagen van de week inzetbaar, uiteraard ook op wedstrijddagen

Wat bieden wij jou:

  • een unieke functie in een dynamische werkomgeving bij de mooiste club van Nederland
  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • een prettige en informele werksfeer

Jouw nieuwe werkomgeving
sc Heerenveen is een betaaldvoetbalorganisatie op het hoogste niveau in Nederland. Met de Friese identiteit en attractief voetbal onderscheidt en positioneert de club zich in het voetballandschap. Daarmee wil sc Heerenveen de bindende voetbalfactor zijn voor mensen en organisaties uit heel Nederland en een bijdrage leveren aan de regio en de maatschappij, met aandacht voor duurzaamheid. Mei-inoar foarút.

Wil je meer weten?
Bel of mail met Suzanne de Vries (hr-manager), via tel 0513-612100 of vacatures@sc-heerenveen.nl.

Solliciteren?
Mooi, we zijn benieuwd naar jou. Mail je cv en motivatie voor vrijdag 29 juli naar vacatures@sc-heerenveen.nl en wellicht zitten we dan binnenkort om tafel om kennis te maken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.