Comfortvak wedstrijdtoegang NEC-thuis

Bij de thuiswedstrijd op zondag 13 februari tegen NEC mag sc Heerenveen na ruim twee maanden weer publiek toelaten in het Abe Lenstra stadion. Ondanks de hevige teleurstelling over de eenderdebezetting, is de club tegelijkertijd opgelucht dat het eindelijk weer supporters mag verwelkomen.

Na ruim twee maanden lege tribunes mogen de eredivisieclubs weer supporters ontvangen, zoals minister-president Mark Rutte bekendmaakte tijdens de laatste coronapersconferentie. Hoewel het betaald voetbal liever volle stadions had gezien, moeten we het voorlopig doen met een maximale bezetting van eenderde. De eerste wedstrijd van sc Heerenveen waarbij deze regel geldt is NEC-thuis op zondag 13 februari (aftrap: 14.30 uur).

Aanmelden
Omdat slechts eenderde van het Abe Lenstra stadion bezet mag zijn, komen de meeste seizoenkaarthouders voor toegang in aanmerking.

Let op: u kunt zich aanmelden tot en met dinsdag 8 februari.

Aanmeldformulier


Legitimatie- en coronabewijs

U neemt uw wedstrijdticket mee naar het stadion. Vergeet ook niet een mondkapje (mag af op uw zitplaats), legitimatiebewijs en coronabewijs mee te brengen. Het coronabewijs laadt u in in uw CoronaCheck-app. Een van de drie coronabewijzen volstaat (m.u.v. kinderen jonger dan 13 jaar):

  • Volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin
  • Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona
  • Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement¬†via¬†Testen voor Toegang

In het Abe Lenstra stadion geldt overal de anderhalvemeterregel. Ook wordt door iedereen een mondkapje gedragen: deze mag af op de zitplaats. Daarnaast neemt de toegangscontrole meer tijd in beslag dan normaal: kom daarom op tijd naar het stadion. De belangrijkste informatie, vragen en antwoorden hebben we gebundeld op deze pagina.

Vragen?
Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar supportersservice@sc-heerenveen.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.