Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen
×
01092020265978_DSC_2694
×
01092020265978_DSC_2694

Wedstrijdbezoek in coronatijd (particulier)

Op deze pagina vind je alle informatie over wedstrijdbezoek in coronatijd. Helaas zag het kabinet zich genoodzaakt landelijk strengere maatregelen in te voeren om het oplaaiende coronavirus weer in te dammen. Een daarvan is dat publiek voorlopig niet meer welkom is bij sportwedstrijden. Alle seizoenkaarthouders van sc Heerenveen zijn per mail geïnformeerd over de laatste stand van zaken.

Heb je als seizoenkaarthouder geen mail ontvangen? Klik dan hier om naar de vragenlijst te gaan. Heb je tips en/of suggesties voor de organisatie? Neem dan contact op met onze Supporters Service.
 

Stadionplattegrond

Het Abe Lenstra stadion is tijdens wedstrijden in coronatijd verdeeld in verschillende secties. Elke sectie is aangegeven met een kleur. Het is niet mogelijk om naar een andere sectie te gaan.

Wanneer je uitgenodigd wordt voor wedstrijdbezoek ontvang je van sc Heerenveen een e-ticket, met daarbij de stadionplattegrond. Op het e-ticket staat welke ingang je moet nemen. Op de stadionplattegrond zie je waar je moet zijn en vind je de toiletvoorzieningen en catering- en informatiepunten.

Plattegrond_AbeLenstra_Corona_Definitief

Toiletten en catering

Tijdens wedstrijden kun je gebruik maken van de toiletten (in de gracht, omloop en Fryslân Fean Plaza) en diverse cateringpunten. Supporters op de oosttribune maken gebruik van de cateringpunten in Fryslân Fean Plaza. Daarbij geldt: alles wat je aan de bar bestelt, neem je mee naar een tafel, naar buiten of naar de tribune.

In Fryslân Fean Plaza zitten supporters aan een tafel, met maximaal vier personen. Op de tafel staat een QR-code. Deze kun je met een mobiele telefoon scannen om een bestelling te kunnen plaatsen of als je wilt afrekenen. De bestelling wordt naar de tafel gebracht. Het is ook mogelijk om met munten of met de pinpas te betalen.

Supporters op de noord- en zuidtribune maken gebruik van de cateringpunten in de gracht en op de omloop. Deze staan ook aangegeven op de stadionplattegrond. Betalen kan hier met munten of met de pinpas. Let op: de cateringpunten in de grachten aan de oost- en west kant zijn gesloten.
 

Voorwaarden en faciliteiten

Wij gaan ervan uit dat je je houdt aan de RIVM-maatregelen en rekening houdt met de anderhalve meter afstand. Bij gezondheidsklachten die een relatie kunnen hebben met het coronavirus, verwachten wij dat je niet komt (bij twijfel, raadpleeg de onderstaande vragenlijst).

Bekijk hier alle voorwaarden

Lees hier de info over de faciliteiten