Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen
×
ke2uyma6
×
ke2uyma6

Wedstrijdbezoek in coronatijd (particulier)

Gelukkig mag er bij onze thuiswedstrijden een beperkt aantal supporters aanwezig zijn. Daar zijn we ontzettend blij mee: voetballen doen we tenslotte voor onze supporters. Op deze pagina vind je alle informatie over het toewijzen van de beschikbare kaarten, de voorwaarden, de gezondheidscheck, de stadionplattegrond en het laatste nieuws over wedstrijdbezoek in coronatijd.

Alle seizoenkaarthouders zijn per mail geïnformeerd. In de mail stond een link naar een webformulier waarin iedere seizoenkaarthouder zijn of haar persoonlijke voorkeuren voor de eerste drie thuiswedstrijden van dit seizoen heeft doorgegeven. Informatie over de resterende wedstrijden voor de winterstop volgt in een later stadium en is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Heb je tips en/of suggesties voor de organisatie? Neem dan contact op met onze Supporters Service.

Opmaak gezondheidscheck sc Heerenveen

Stadionplattegrond

Het Abe Lenstra stadion is tijdens wedstrijden in coronatijd verdeeld in verschillende secties. Elke sectie is aangegeven met een kleur. Wanneer je uitgenodigd wordt voor wedstrijdbezoek ontvang je van sc Heerenveen een e-ticket, met daarbij de stadionplattegrond. Op het e-ticket staat welke ingang je moet nemen. Op de stadionplattegrond zie je waar je moet zijn en vind je de toiletvoorzieningen en catering- en informatiepunten. Het is niet mogelijk om naar een andere sectie te gaan.
 

Plattegrond_AbeLenstra_Corona_Definitief

Catering en toiletvoorzieningen

Tijdens wedstrijden kun je gebruik maken van diverse cateringpunten. Supporters op de Oosttribune maken gebruik van de cateringpunten in Feanplaza. Daarbij geldt: alles wat je aan de bar bestelt, neem je mee naar een tafel, naar buiten of naar de tribune. In Feanplaza dienen supporters aan een tafel te zitten, met maximaal vier personen. Op de tafel staat een QR code. Deze dien je met een mobiele telefoon te scannen als je een bestelling wilt plaatsen en wilt afrekenen. Vervolgens word je bestelling naar je tafel gebracht. Het is ook mogelijk om met munten of pin te betalen.

Supporters op de Noord- en Zuidtribune maken gebruik van de cateringpunten in de omloop. Deze staan ook aangegeven op de stadionplattegrond. Betalen kan hier met munten of pin. Let op: de cateringpunten in de gracht zijn gesloten.

Wil je gebruik maken van het toilet? De toiletvoorzieningen in de gracht, omloop en Feanplaza zijn geopend.

Voorwaarden en faciliteiten

Wij gaan ervan uit dat je je houdt aan de RIVM-maatregelen en rekening houdt met de anderhalve meter afstand onderling. Bij gezondheidsklachten die een relatie kunnen hebben met het coronavirus, verwachten wij dat je niet komt (bij twijfel, raadpleeg de onderstaande vragenlijst).

Bekijk hier alle voorwaarden

Lees hier de info over de faciliteiten

20/09
14/09
11/09
11/09
10/09
07/09
07/09
26/08