FeanDei

De FeanDei staat ook deze zomer weer op het programma. De open dag van sc Heerenveen vindt plaats op zaterdag 13 juli. Ben jij erbij? Lees hier wat er allemaal gaat gebeuren!

Feandei

 

 • Handtekeningen scoren
  Naar de FeanDei zijn geweest en zonder handtekening van je favoriete spelers of speelsters thuiskomen? Dat kan natuurlijk niet! Toch wel een van de hoogtepunten van de open dag: een krabbel van Osame Sahraoui, Hester Algra of Andries Noppert scoren. 
 • Op de foto met je idool
  En als je die handtekening scoort van Jasmijn Resink, Oliver Braude of Simon Olsson, vergeet dan niet om ook een selfie te maken. Cool als achtergrondfoto op je smartphone en in je Instagram-tijdlijn!

 • Presentatie (nieuwe) spelers
  Steevast een hoogtepunt op de FeanDei: de spelerspresentatie. De selecties van de vrouwen en de mannen worden voorgesteld aan het publiek. Kom langs, heet de nieuwelingen van harte welkom in Heerenveen en begroet spelers die hier al langer spelen.

 • Verschillende stands
  Het centrale punt van de FeanDei is het veld aan de noordzijde van het Abe Lenstra stadion. Daar gebeurt het! Er staan verschillende stands van onder andere sponsoren en de kidsclub. En o ja, ook eet- en drinkttentjes voor een lekker hapje en drankje.

 

Programma

Hoe laat Wat
11.00 uur Start FeanDei
13.00 uur Spelerspresentatie
13.45 uur Start rij handtekeningensessie
14.00 uur Handtekeningensessie begint, rij sluit
15.00 uur Einde FeanDei
   
11.00 tot 15.00 uur Kidsplein, rondleiding in het stadion, Feanstore open

 

Praktische informatie

Gratis toegang
Je hoeft van tevoren geen kaarten te kopen voor de FeanDei. Toegang tot de open dag van sc Heerenveen is gratis voor iedereen. Eten en drinken bij stands op het FeanDei-terrein kost wel geld.