Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen
×
Header_Feandei
×
Header_Feandei

Welkom op de online FeanDei-pagina!

Op deze speciale FeanDei-pagina worden er - vanaf vandaag tot en met 20 juli - verschillende, online activiteiten georganiseerd voor jong en oud.


Omdat sc Heerenveen honderd jaar bestaat, lanceerde de club samen met hoofdsponsor Ausnutria een digitaal kidsplein. Op deze plek voor de jongste supporters kon de jeugd onder meer meedoen aan een kleurplaten- en spandoekenwedstrijd.

Heero en Heer van Heerenveen Bart van der Meer (van Ausnutria) selecteerden uit de honderden kleurplaten twaalf prijswinnaars. Wie er in de prijzen vallen, lees je hier. Degenen die een spandoek instuurden en daarmee een prijs wonnen, worden in dit bericht genoemd.

Workshops van Jansen, Edelenbos en Feringa

Tijdens deze speciale editie van de FeanDei geven onze hoofdtrainer Johnny Jansen, fysiektrainer Steven Edelenbos, performance manager Sam Feringa en onze eSporters Floris Jorna en Niels Krist jou een uniek kijkje achter de schermen.

Bekijk de workshop van onze eSporters Niels Krist en Floris Jorna.

Doordekken, vooruit verdedigen, de as dicht, hoog druk zetten: allemaal spelprincipes die Johnny Jansen bespreekt tijdens zijn workshop: verdedigen.
 

Spiermassa, explosiviteit, bankdrukken: begrippen die allemaal samenkomen in de Henk Heising-hal van sc Heerenveen. Hoe worden de spelers van sc Heerenveen fysiek sterker? Welke (kracht) oefeningen doen de spelers precies? En hoe maak je je lichaam klaar voor een training? Fysiektrainer Steven Edelenbos neemt jou mee in zijn wereld tijdens de workshop 'krachttraining'.
 

Hoe laat je spelers en het team op de juiste moment pieken? Hoeveel kun je spelers belasten tijdens een training? Meten is weten. Sam Feringa, perfomance manager van sc Heerenveen, geeft jou onder andere antwoord op deze vragen in zijn workshop.

FEANDIEI-CHALLENGES-VTON-V3