KiKa-beren

Ze zijn terug! En dit keer in sleutelhangervorm: de wereldberoemde KiKa-knuffelberen. Iedere seizoenkaarthouder krijgt van sc Heerenveen een gratis exemplaar, als dank voor hun steun in een seizoen waarin helaas opnieuw niet alle wedstrijden konden worden bezocht.

Beertje ophalen?

Alle seizoenkaarthouders van sc Heerenveen krijgen een gratis exemplaar. De club brengt er symbolisch 1.920 rond. Voor alle overige seizoenkaarthouders ligt hun beertje klaar in het Abe Lenstra stadion, in de Feanstore. Neem bij het ophalen van je beertje de kaart mee, die je ontvangt per post.

 

 

Beertje (bij)kopen?

De berensleutelhangers zijn vanaf woensdagmiddag te koop in onze Feanstore. De opbrengst gaat – net als bij actie met de 'grote' knuffelberen – volledig naar KiKa.

Dit is KiKa

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Van hen geneest op dit moment 75%. Dat moet en dat kán beter. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker. (Bron: kika.nl)