Halve seizoenkaart

Het Abe Lenstra stadion wordt per wedstrijd voller én de sfeer wordt nog beter. Begint het stadionbezoek bij jou ook steeds meer te kriebelen, maar heb jij nog geen vaste plek op de tribune? Dan is de halve seizoenkaart een goed idee.

De halve seizoenkaart is inmiddels niet meer rendabel. Wil je naar alle thuiswedstrijden de rest van het seizoen? Koop dan losse tickets.

 

Jouw halve seizoenkaartvoordelen

  • Je hebt een vaste plek in het stadion tijdens de wedstrijden na de winterstop
  • Als je wedstrijden in het seizoen 2022/2023 moet missen vanwege covid-19, heb je recht op compensatie bij het verlengen van je seizoenkaart 2023/2024
  • Je kunt op thuiswedstrijddagen gratis met het openbaar vervoer van Arriva naar en van het Abe Lenstra stadion reizen
  • Je helpt sc Heerenveen op weg om de ambities waar te maken
  • Je ontvangt 10 procent korting op aankopen in de Feanstore

Typen en prijzen halve seizoenkaart

Waar de prijs van een reguliere seizoenkaart normaliter door de helft gaat bij een halve seizoenkaart, is dat nu niet het geval. Omdat na de winterstop tien thuiswedstrijden gespeeld worden, is het aankoopbedrag van een halve seizoenkaart niet 50%, maar 25% lager dan de prijs van een hele seizoenkaart.

Mijn Heerenveen

Om een halve seizoenkaart te kunnen bestellen, moet je beschikken over een Mijn Heerenveen-account. Heb je nog geen account? Maak er dan eerst eentje aan. Kom je er niet uit? Neem dan de instructiepagina door.