Zakelijk wedstrijdbezoek PEC

Pilot van de overheid

Het kabinet heeft het duel met PEC Zwolle van aanstaande zaterdag aangewezen als testevenement waarbij weer publiek welkom is (aftrap: 16.30 uur). Bij deze pilot van de overheid mogen 3.400 mensen naar binnen. U als zakelijke relatie komt in aanmerking om erbij te zijn. Alle informatie vindt u hier.

Dit moet u weten

• Het duel met PEC is een pilot van de overheid. Zij bepaalt de toegangsprocedure. Kijk voordat je een kaart claimt op testenvoortoegang.nl

• Om binnen te komen, moet u binnen 40 uur voor aanvang van de wedstrijd negatief zijn getest. Ook wanneer u al bent gevaccineerd is testen verplicht. Een gratis sneltest regelt u via testenvoortoegang.nl

• Voor zakenloges geldt een capaciteit van 50 procent van het aantal aanwezige stoelen

• Aanwezigheid doorgeven via een aanmeldformulier (zie buttons verderop)

• Uw testbewijs laat u zien bij de ingang van het stadion, samen met een legitimatiebewijs en het e-ticket dat u van sc Heerenveen heeft ontvangen

• U houdt 1,5 meter afstand, draagt een mondkapje (mag af op de zitplaats) en houdt zich aan de coronabasisregels

Aanmelden

Wilt u bij de wedstrijd tegen PEC aanwezig zijn? Dit kunt u tot en met woensdag (12.00 uur) aan ons doorgeven via een aanmeldformulier. Het e-ticket dat u krijgt is uw toegangsbewijs en bepaalt waar u zit (en niet uw seizoenkaart). Klik op de button (die uw relatie met sc Heerenveen omschrijft) om uw aanwezigheid door te geven:


Sneltest inplannen

Maar met alleen een e-ticket bent u er nog niet. Om binnen te komen, moet u binnen 40 uur voor aanvang negatief zijn getest. Via testenvoortoegang.nl regelt u een gratis sneltest bij een van de teststraten van Stichting Open Nederland. Op dezelfde website vindt u een overzicht van alle locaties. Daartussen staat niet Heerenveen.

In het Noorden staan alleen in Leeuwarden, Groningen, Zwolle en later Assen testlocaties van Stichting Open Nederland. Afhankelijk van uw postcode zal u worden verwezen naar een van deze locaties. De KNVB, de gemeente Heerenveen en sc Heerenveen hebben er de afgelopen dagen alles aan gedaan om ook Heerenveen op de lijst met testlocaties te krijgen, maar dit bleek nu (nog) niet mogelijk bij Stichting Open Nederland.

U zult begrijpen dat wij dit enorm betreuren, maar hopen toch dat u van de mogelijkheid gebruikmaakt bij een van de aangeboden testlocaties, zodat we weer met elkaar voetbal kunnen beleven.

Testbewijs, legitimatie en e-ticket

Na het testen ontvangt u binnen een uur een e-mail met de uitslag. Als u positief bent getest, wordt er telefonisch contact met u opgenomen door de GGD. Negatief? Dan ontvangt u een e-mail met een code. Deze code vult u in in de app CoronaCheck (de corona-app van de overheid). De app maakt er een QR-code van. Dit is uw testbewijs.

Alleen met een negatieve coronatestuitslag via testenvoortoegang.nl krijgt u toegang tot de wedstrijd tegen PEC. Uw testbewijs – de QR-code in de app CoronaCheck – laat u zien bij de ingang van het stadion, samen met een legitimatiebewijs en het e-ticket dat u van sc Heerenveen hebt ontvangen.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben, dan vragen wij u een e-mail te sturen naar ossh@sc-heerenveen.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord van ons.