Heracles Almelo - sc Heerenveen
04 augustus, 12:15 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Begeleider verjaardagsfeestjes

De Kidsclub van sc Heerenveen is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers (M/V) voor het begeleiden van Fun en Voetbal party’s.

Fun party
Een Fun party bestaat uit een speurtocht door het stadion, voetbalspelletjes en na afloop een patatje en ranja. Een Fun Party kan op alle doordeweekse dagen geboekt worden, van 13.00-15.00 uur of 15.00-17.00 uur en is voor kinderen vanaf 6 jaar.

Voetbal party
Bij een Voetbal party wordt een voetbaltraining gegeven zoals een echte prof dit ook krijgt. Aan het einde van de training wordt nog een mini toernooi gespeeld. De middag wordt natuurlijk afgesloten met een patatje en ranja. Een Voetbal Party kan op alle doordeweekse dagen geboekt worden, van 13.00-15.00 uur of 15.00-17.00 uur en is voor kinderen vanaf 8 jaar.

Voor deze activiteit zijn we op zoek naar vrijwilligers die van aanpakken weten, flexibel zijn ingesteld, verantwoordelijkheidsgevoel hebben, goed kunnen omgaan met kinderen en zelfstandig een groep kunnen begeleiden. Op dat moment ben jij het visitekaartje van sc Heerenveen en zorg je ervoor dat de kinderen een geweldige middag beleven. We verwachten daarom een verzorgd uiterlijk en een enthousiaste instelling. Kennis over sc Heerenveen is een pre. Begeleiders van de Voetbal party dienen ervaring te hebben in het geven van voetbaltrainingen. 

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de medewerkers van de Kidsclub via of 0513-612160.