Seizoenkaartcampagne start woensdag: prijzen stijgen, ook nu wervingscodes

23 april 2024 17:01

sc Heerenveen gaat aankomende woensdag beginnen met de seizoenkaartcampagne. Dat doet de club met hogere prijzen dan in de huidige voetbaljaargang. sc Heerenveen voelt zich genoodzaakt om dit te doen, omdat de club geconfronteerd wordt met oplopende kosten. Het betekent automatisch ook dat het organiseren van een wedstrijd duurder is geworden.

DSC04039


Geen Arriva-regeling
Waar seizoenkaarthouders in de voorbije seizoenen gebruik konden maken van de Arriva-regeling, is dat in het seizoen 2024/2025 niet meer het geval. Reden hiervoor is dat het momenteel onzeker is of de vervoerder ook in 2025 nog het busvervoer in de provincie in beheer heeft. Daarom is het niet mogelijk om dit als dienst aan te bieden voor de nieuwe voetbaljaargang.

Wervingscode
Ook komend seizoen werkt de club weer met wervingscodes. Wanneer een huidige seizoenkaarthouder in de periode tot 14 juni 2024 verlengt, ontvangt hij of zij van ons wervingscodes. Daarmee ontvangen nieuwe seizoenkaarthouders 25 procent korting en de verlenger verdient 25 procent van zijn of haar aankoopbedrag terug.

Gekoppelde accounts
Let op: wil jij je seizoenkaart verlengen maar is deze niet zichtbaar in je Mijn Heerenveen-account? Dan kan het zijn dat je jouw aankooprecht uit handen hebt gegeven, doordat je jezelf hebt gekoppeld aan een vriend of familielid. Controleer dit onder het kopje ‘Mijn Vrienden’. Je kunt je weer ontkoppelen bij je relatie, waarna jouw seizoenkaart weer zichtbaar wordt.