Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Spelersnieuws sc Heerenveen

Gepubliceerd op 6 december 2006 00:00
Spelersnieuws sc Heerenveen

Woensdagmiddag tekende de Serviër Miralem Sulejmani een contract voor 3 ½ jaar (met een optie voor langer) met sc Heerenveen.


De van Partizan Belgrado afkomstige speler die net 18 jaar is geworden, is inzetbaar als linker en rechter aanvaller en als aanvallende middenvelder. Sulejmani geldt in Servië als groot talent. Hij debuteerde vorig seizoen in de hoofdmacht van Partizan Belgrado en zal in januari de overstap naar sc Heerenveen maken. Contract Kissi ontbonden Het contract tussen sc Heerenveen en middenvelder Abdelkrim Kissi is beëindigd. Omdat uitzicht op een basisplaats op korte termijn niet realistisch is, is in goed onderling overleg de overeenkomst per direct ontbonden. Het contract met Kissi liep nog tot juni 2007. De 26-jarige Marokkaan kan nu transfervrij op zoek naar een andere club.


Robin Huisman de Jong tekent contract De 18 jarige A-junior Robin Huisman de Jong tekende woensdagmiddag een contract met sc Heerenveen. De centrale verdediger uit Sneek speelt al jaren bij sc Heerenveen. Hij doorliep de voetbalschool en droeg ook in alle jeugdteams het pompebleden-shirt. Het contract is aangegaan voor de duur van anderhalf jaar.