Play-offs

In de play-offs om Europees voetbal treft sc Heerenveen als nummer acht van de eredivisie AZ. De play-offs bestaan uit twee wedstrijden: donderdag staan beide ploegen tegenover elkaar in het Abe Lenstra stadion (aftrap: 18.45 uur). Seizoenkaarthouders van dit seizoen én komend seizoen bezoeken dit duel gratis.

15052022292896 DSC 2545


Door de overwinning op Go Ahead Eagles (3-1) en de nederlaag van NEC tegen Fortuna Sittard (0-1) plaatste sc Heerenveen zich zondag voor de play-offs om Europees voetbal. Daarin staan de Friezen als nummer acht van de eredivisie tegenover AZ, dat op plaats vier eindigde.

Play-offwedstrijden:

  • sc Heerenveen - AZ (donderdag 19 mei, 18.45 uur)
  • AZ - sc Heerenveen (zondag 22 mei, 14.30 uur)

Gratis toegang voor seizoenkaarthouders
Huidige seizoenkaarthouders én supporters die alvast een seizoenkaart kochten voor het seizoen 2022/2023 gaan gratis naar het eerste play-offduel. Donderdag staan sc Heerenveen en AZ voor het eerst tegenover elkaar, in het Abe Lenstra stadion (aftrap: 18.45 uur). Zondag volgt de return in Alkmaar (aftrap: 14.30 uur).

Losse kaarten voor de helft
Om kaarten voor het duel met AZ te kunnen kopen, moet je beschikken over een seizoen- of clubkaart. Om donderdag voor een vol Abe Lenstra stadion te zorgen, kunnen seizoen- en clubkaarthouders losse kaarten (bij)kopen voor de helft van de reguliere prijs. Er kunnen per seizoen- en clubkaart maximaal acht kaarten worden gekocht.